Administrarea retelei de calculatoare Net Control 2

Utilizarea mai multor calculatoare intr-o retea in cadrul Centrelor Comunitare necesita programe care sa controleze aceasta retea. Va propunem mai jos un program relatv nou care dispune de anumite calitati care ar putea sa va avantajeze in administrarea retelei.
Programul se numeste Net Control II (in formula obisnuita netctl-4-1-1-58). Presupune instalarea a unei componente la calculatorul principal si alta componenta la alte calculatoare subordonate. Se instaleaza rapid si nu da erori niciodata in activitate. Programul ocupa un spatiu mic 1.4 MB.

Avantajele pe care le prezinta fata de alte programe similare:

Programul poate fi utilizat in versiunea Demo, ceea ce presupune ca programul este gratuit si functioneaza timp de 14 zile. Pentru cei care dispun de versiunea demo va trebui doar sa modifice data la calculator dupa 14 zile. Dupa ce modifici data la calculator cu una anterioara (la momentul instalarii programului) programul incepe a functiona imediat.

Avantajul cel mai mare al acestui program este faptul ca permite deblocarea calculatoarelor subordonate. Deseori in momentul cind utilizezi anumite programe (internet, jocuri s.a.) calculatorul se blocheaza.(daca nu dispui de un program trebuie sa astepti la nesfirsit pina cind calculatorul proceseaza toate operatiile sau sa-l restartezi automat). Prin intermediul acestui program dispui de acces rapid la optiunea Tasc Manager, astfel poti debloca calculatorul fara prea multa bataie de cap.

Pentru cei interesati contactati-ne.

net-control-2.jpg

Administrarea retelei de calculatoare Net Control 2: 3 комментария

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *