Invitaţie la Festivalul Tinerilor Umorişti

Administraţia raionului Ialoveni şi Fondul pentru Tineri Ialoveni invită toţi amatori de satiră şi umor la prima ediţie a Festivalului Raional al Tinerilor Umorişti. La eveniment vor participa echipe de tineri umorişti din localităţile: Bardar, Dănceni, Puhoi şi Răzeni. Tinerii ialoveneni înzestraţi cu harul umorului îşi vor demonstra măiestria artistică, originalitatea şi creativitatea prezentînd scenete umoristice cu o tematică actuală.

Festivalul Raional al Tinerilor Umorişti, Ediţia a I-a, va avea loc duminică, 01 aprilie 2012, orele 16.00 în incinta Casei Raionale de Cultură Ialoveni, fiind consacrat Zilei Umorului, dar este şi un eveniment dedicat aniversării a 35 de ani de la fondarea raionului Ialoveni.

Acţiunea este parte a campaniei de colectare a fondurilor din comunitate, astfel intrarea la Festival va fi cu plată, costul unui bilet de intrare fiind 5 lei. Banii acumulaţi vor fi destinaţi finanţării proiectelor tinerilor în cadrul Programului de granturi mici al Fondului pentru Tineri Ialoveni.

Responsabil de coordonarea organizării evenimentului este Domnul Pletosu Victor, specialist în domeniul politicilor de tineret, tel.: 2-68-93, mobil: 0 68 23 09 22, email: victor.pletosu@gmail.com.

Vă aşteptăm cu drag.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *