(doc) Supravegerea de vecinătate: ghid practic pentru cei interesaţi de securitatea comunitară

ghidSdVAveţi în faţă un material informativ editat de Asociaţia Obştească «Eco-Răzeni». Ghidul se adresează în primul rând persoanelor, care activează în domeniul prevenirii criminalităţii şi Supravegherii de Vecinătate. Informaţia este utilă tuturor persoanelor care doresc să-şi asigure o mai bună securitate a propriei vieţi şi a comunităţii în care locuiesc.

În ghid veţi găsi sfaturi şi bune practici de urmat pentru diminuarea pericolelor asupra securităţii personale şi proprietăţii cetăţeanului. Acest ghid a fost elaborat în cadrul proiectului: „Dezvoltarea Securităţii Comunitare în zonele rurale din Moldova», implementat de Asociaţia Obştească «Eco-Răzeni» din Moldova în parteneriat cu Asociaţia «Neighbourhood Watch» din Estonia, cu sprijinul financiar al Programului Est Est fără Frontiere al Fundaţiei Soros-Moldova şi al Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei, prin intermediul Fondului de Dezvoltare şi Ajutor Umanitar.

Acest material va fi util şi va oferi o mai bună înţelegere a modelului Supravegherii de Vecinătate în Republica Moldova. Prin eforturi comune vom reuşi să facem viaţa mai sigură!

(Descarcă) Supravegerea de vecinătate: ghid practic pentru cei interesaţi de securitatea comunitară

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *