Aniversarea a 3 ani de activitate ai Fondului pentru Tineri Ialoveni

Festivitatea de aniversare a trei ani de activitate ai Fondului pentru Tineri Ialoveni s-a desfăşurat la 10 iulie 2013 la Complexul de agrement ,,Stejăriş». Este un eveniment care a prezentat realizările şi bunele practici în domeniul tineretului din cadrul celor 82 de proiecte implementate de grupurile de iniţiativă ale tinerilor din localităţile raionului, cu un buget total de circa 0,5 mln. lei din aprilie 2010 pînă în prezent (dintre care 120 mii lei sunt contribuţia administraţiei raionului Ialoveni), precum şi cei 13 membri ai Fondului pentru Tineri Ialoveni, care implementează şi promovează politicile de tineret în raionul Ialoveni.

Evenimentul a fost organizat de către membrii echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni în parteneriat cu Administraţia raionului Ialoveni, fiind cuprins în Programul de Acţiuni din cadrul Proiectului ,,Ialoveni – Capitala Naţională a Tineretului 2013″. Oaspeţii de onoare ai evenimentului au fost Administraţia raionului Ialoveni, Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova, Fundaţia Est-Europeană din Moldova, mentori şi lideri ai grupurilor de iniţiativă, care au implementat proiecte finanţate de Fondul pentru Tineri Ialoveni.

Membrii Fondului pentru Tineri Ialoveni au prezentat proiectele implementate de tineri în cele 6 runde de granturi mici, iar administraţia raionului Ialoveni în semn de recunoştinţă le-a decernat diplome, flori, şi Trofeul Capitalei Tineretului.

(Descarcă) Prezentarea rezultatelor Programului 2010 – 2013

(Descarcă) Centralizatorul proiectelor finanţate 2010 — 2013

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *