Invitație la Gala Bunelor Practici: «Instrumente de participare a tinerilor la dezvoltarea durabilă a comunităţii”

La 01 iulie 2017, orele 11:00 – 15:00, în cadrul Centrului de Sprijinire a Mediului de Afaceri Transfrontaliere – Training, Expoziţii şi Simpozioane, Pădurea Ruseştii Noi, se va desfăşura Gala Bunelor Practici, cu genericul: «Instrumente de participare a tinerilor la dezvoltarea durabilă a comunităţii”, ediţia a VII-a.

Este un eveniment care recunoaşte şi celebrează public performanţa proiectelor din runda a XIV-a a Programului de Granturi Mici al Fondului pentru Tineri Ialoveni. Acţiunea este organizată de Consiliul Raional Ialoveni în parteneriat cu A.O. «Eco-Răzeni” şi echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, cu suportul Fundaţiei Est-Europene din Moldova.

În deschiderea oficială ne vor onora cu prezenţa personalităţi din administraţia raionului Ialoveni şi reprezentanţi ai organizaţiilor partenere.

Gala Bunelor Practici cuprinde Concursul «Topul Proiectelor de Succes”, care se va desfăşura în 4 ateliere moderate de membrii comisiei de organizare, desfăşurare şi jurizare:
Atelierul I Rolul educaţiei non-formale în dezvoltarea capacităţilor şi competenţelor tinerilor;
Atelierul II Implicarea tinerilor în acţiuni de protecţie a mediului şi de promovare a educaţiei ecologice;
Atelierul III Accesul facilitat al tinerilor la activităţi cultural-artistice şi de petrecere a timpului liber;
Atelierul IV Participarea tinerilor la viaţa publică şi promovarea cetăţeniei inteligente şi active.

17 consilii locale de tineret şi grupuri de iniţiativă ale tinerilor din localităţile raionului Ialoveni vor concura în cadrul atelierelor prezentând rezultatele proiectelor implementate în perioada aprilie — iunie 2017, iar comisia specială va analiza şi va desemna laureaţii, care vor primi trofeul şi premiul excelenţei civice.

Persoane de contact: Victor Pletosu, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922; Sergiu Gurău, preşedintele A.O. «Eco-Răzeni», 079641243.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *