Concurs oferte comerciale pentru servicii de producere spot video de promovare
Concurs oferte comerciale pentru servicii de producere spot video de promovare
În perioada februarie 2015 – decembrie 2017, Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” implementează în parteneriat cu Reprezentanța SOIR Moldova proiectul „Antreprenoriatul social – formulă de incluziune socială performantă a grupurilor marginalizate, inclusiv a persoanelor cu dizabilităţi”, proiect care conține componenta dezvoltare organizațională și sporirea vizibilității programelor asociației. Unul dintre rezultatele proiectului este producerea și difuzarea unui spot video de promovare a activității întreprinderii sociale “Floare de cireș” SRL și a Programului de instruire la locul de muncă a persoanelor cu dizabilități.
Floare de cireş este program amplu de formare profesională care antrenează tineri, bărbați și femei cu dizabilităţi în sfera alimentaţiei publice. În calitate de angajaţi, învaţă să prepare mâncare şi să o servească clienţilor, astfel îşi dezvoltă încrederea în sine şi se pregătesc să devină lideri în familiile şi comunităţile lor. Într-un spaţiu suportiv şi securizat, tinerii învaţă să lucreze în echipă, totodată obţin experienţă de muncă, iar CV-ul lor devine mai atractiv. Floare de cireş oferă speranţă, instruire, și sprijin pentru tineri, bărbați și femei cu dizabilităţi, care să le permită să își schimbe viaţa lor şi să devină membri activi în comunități.
Scopul concursului de oferte Eco-Răzeni va contracta o companie sau o persoană fizică care în colaborare cu Eco-Răzeni va elabora scenariul și va produce un spot video (durată de circa 5 – 7 min., cu subtitrarea în limbile engleză și rusă), de promovare a activității întreprinderii sociale “Floare de cireș” SRL și a Programului de instruire la locul de muncă a persoanelor cu dizabilități, care ulterior va fi plasat pe paginile web sau prezentat publicului larg în cadrul activităților asociației.
Candidaţii eligibili Entităţile eligibile pentru a participa la acest concurs sunt companiile specializate în prestarea de servicii solicitate. Candidaţii trebuie să demonstreze experienţa anterioară în domeniu.
Cerințele de calificare și criterii de evaluare: – Experienţa de minim trei ani a companiei candidate în elaborarea produselor video (portofoliu de lucrări similare); – Cel puţin trei ani de experienţă în domeniul comunicării, inclusiv în elaborarea materialelor de comunicare, campaniilor, etc.; – Personal calificat în realizarea angajamentelor (cu studii superioare și/sau calificări în domeniul solicitat); – Oferta tehnică şi financiară (costul) pentru prestarea serviciilor solicitate; – Termenul executării şi livrării produsului solicitat; – Abilitatea și disponibilitatea de a lucra în termeni de timp restrânși; – Experienţă demonstrată în domeniul solicitat, în special în lucru cu organizaţiile neguvernamentale va constitui un avantaj; – Experienţă în realizarea și implementarea sarcinilor similare în domeniul dizabilității, politicilor sociale și dezvoltare comunitară.
Dosarul de aplicare va include: – Oferta tehnică, care va descrie viziunea aplicantului; – Termene de livrare a produsului solicitat; – Ofertă financiară detaliată în lei moldovenești, cu indicarea costurilor pentru fiecare tip de cheltuieli pentru elaborarea scenariului și producerea spotului video; – CV-ul companiei şi alte documente care vor demonstra experienţa în domeniu; – Lista clienţilor anteriori şi a produselor relevante (desfășurate în ultimii 2 ani).
Dosarul va fi trimis la adresa electronică: ecorazeni@gmail.com sau la sediul Asociaţiei Obşteşti “Eco-Răzeni”: str. Ştefan cel Mare 49/1b, sat. Răzeni, MD 7728, r. Ialoveni, Republica Moldova, cu menţiunea “Concurs oferte spot video”. Detalii pot fi obţinute prin telefon la numărul 026895146 sau 079641243.
Termenul-limită de aplicare:25 noiembrie 2015, ora 17.00.
Dosarele incomplete nu vor fi analizate. Doar companiile selectate vor fi contacte.
Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie neguvernamentală locală fondată în 1998 care activează în domeniile: promovarea şi dezvoltarea antreprenoriatului social; incluziunea socio-profesională a persoanelor din grupurile vulnerabile; susţinerea iniţiativelor de tineret; realizarea proiectelor de dezvoltare comunitară; dezvoltarea şi consolidarea capacităţilor organizaţionale. Asociaţia are în portofoliu peste 40 de proiecte şi iniţiative implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Ministerului Federal al Muncii, Afacerilor Sociale şi Protecţiei Consumatorului (BMASK) din Austria, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, Reprezentanța SOIR Moldova, Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului, Consiliului raional Ialoveni, Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova.
Organizaţia noastră este recunoscută ca un actor activ în promovarea drepturilor omului în comunităţile din raionul Ialoveni, desfăşurînd în parteneriat cu autorităţile administraţiei publice locale de ambele nivele, instituţiile de învăţămînt, mass-media, structurile de tineret şi ong-urile activităţi de educaţie şi conştientizare a drepturilor omului de către opinia publică (campanii de sensibilizare a publicului larg, publicaţii, seminare, cursuri de instruire, concursuri, activităţi de educaţie neformală, program de granturi mici pentru tineri). Din aprilie 2010, Eco-Răzeni în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni coordonează programul raional Fondul pentru Tineri Ialoveni (www.fondultinerilor.md). În decembrie 2012, asociaţia a fondat prima întreprindere socială în domeniul alimentaţiei publice din Republica Moldova – Floare de cireş SRL (www.floaredecires.org) în cadrul căreia activează două servicii sociale: instruirea la locul de muncă a persoanelor cu dizabilități și cantina de ajutor social. Începînd cu august 2013, Eco-Răzeni în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei coordonează programul naţional Supraveghere de Vecinătate în Moldova (www.supravegheredevecinatate.md). Organizaţia are nouă persoane angajate, dintre care cinci femei şi patru bărbaţi.