Speranța are adresă!
DONEAZĂ

Simplu, se indică IDNO/codul fiscal al Asociației „Eco-Răzeni” (1010620000123) până la 30 aprilie 2021, în declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit (Formularul CET18), secțiunea facultativă nr. 5, câmpul M1 și se depune la orice oficiu al Direcțiilor de Deservire Fiscală din țară. Din 2017, contribuabilii persoane fizice au dreptul să-i spună statului către ce asociație obștească să se ducă 2% din impozitul pe venit deja calculat și achitat la buget anul trecut. Respectiv, 2% nu reprezintă o sumă suplimentară pe care cetăţenii ar trebui să o plătească.

În acest context, vă provăcăm să redirecționați 2% din impozitul Dvs. pe venit pentru Asociația Obștească „Eco-Răzeni” (cod fiscal 1010620000123), fiindcă:
Motiv 1.

Echipa noastră realizează din 2012 un program amplu de formare profesională și dezvoltare a abilităților de viață independentă pentru tinerii cu dizabilități din Republica Moldova. Peste 100 de tineri din majoritatea raioanelor țării au participat în acest program, 50% dintre ei și-au găsit un loc de muncă.

Motiv 2.

Echipa noastră realizează din 2012 un program amplu de formare profesională și dezvoltare a abilităților de viață independentă pentru tinerii cu dizabilități din Republica Moldova. Peste 100 de tineri din majoritatea raioanelor țării au participat în acest program, 50% dintre ei și-au găsit un loc de muncă.

Motiv 3.

Echipa noastră gestionează din 2010 programul Fondul pentru Tineri Ialoveni destinat finanţării proiectelor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Au fost desfășurate 21 runde ale Programului de granturi mici, prin care s-au finanțat 356 proiecte, cu un buget total de peste 2,2 milioane de lei, de care au beneficiat mai mult de 9 mii de persoane din 25 localităţi ale raionului Ialoveni.

Motiv 4.

Echipa noastră coordonează din 2012 programul național Supraveghere de Vecinătate conceput pentru a spori gradul de securitate și prevenirea infracționalității printr-un partneriat activ între poliție și cetățeni. În toate localitățile din țară au fost create peste 2500 sectoare de Supraveghere de Vecinătate, iar 25000 de cetățeni sunt parte a programului.

Este foarte simplu, completați Declarația privind impozitul pe venit, la rubrica M1 indicați codul fiscal al Asociației Obștești “Eco-Răzeni” (1010620000123) și o depuneți până la 30 aprilie 2021 la orice oficiu al Direcțiilor de Deservire Fiscală din țară. Eco-Răzeni este înregistrată cu nr. 287 în Lista beneficiarilor desemnării procentuale. Pentru comoditatea Dvs., Serviciul Fiscal de Stat oferă gratuit serviciul Declarația precompletată, disponibil la orice oficiu al Direcțiilor de Deservire Fiscală din țară, indiferent de viza Dvs. de domiciliu. Generarea Declarației precompletate se face în baza informațiile existente în sistemul informațional fiscal la prezentarea buletinului de identitate, după care va purcede la procedura de semnare a declarației. Ce înseamnă desemnarea procentuală, care sunt beneficiile acesteia, care este diferența dintre desemnarea 2% și donație, precum și alte detalii găsiți în Ghidul pentru persoanele fizice elaborat de Centrul de Resurse Juridice din Moldova sau puteți contacta direct echipa Eco-Răzeni prin etelefon la 026873325 sau email ecorazeni@gmail.com.