Concurs oferte nr. 0620GIZ pentru selectarea prestatorului de servicii prelevări și analize probe de apă
Concurs oferte nr. 0620GIZ pentru selectarea prestatorului de servicii prelevări și analize probe de apă
Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie necomercială locală fondată în 1998 cu sediul în sat. Răzeni, r. Ialoveni. Misiunea asociației este de a implementa programe eficiente şi durabile pentru crearea oportunităţilor de participare a tinerilor la dezvoltarea comunităţii şi incluziunea socio-profesională a tinerilor din categorii defavorizate, inclusiv cu dizabilităţi.
Conform planului de activitate al Asociației Obștești „Eco-Răzeni”, pentru anul 2020-2021, în cadrul proiectului „Cetățean informat – cetățean implicat!” finanțat de către Uniunea Europeană și Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), sunt planificate prelevări și analize ale surselor de apă potabilă din fântâni, izvoare și fântâni arteziene.
Scopul concursului: Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta un prestator specializat (laborator) în servicii de prelevare și analiză a probelor de apă până la sfârșitul lunii noiembrie 2020, inclusiv elaborarea raportului de analiză. În acest context, Asociația Obștească „Eco-Răzeni” solicită oferte de prețuri la serviciile de prelevare și analiză fizico-chimică complexă pentru determinarea caracteristicilor și a componentelor apei din 10 surse de apă potabilă din satul Răzeni, raionul Ialoveni.
Criterii de selecție a prestatorului specializat: 1) Experienţa organizației candidate (prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe) – 10%; 2) Condițiile și termenii de prestare și plată – 15%; 3) Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ/calitate – 75%.
Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații: 1) Formularul tip de ofertă (semnat și ștampilat), poate fi accesat AICI; 2) Scurtă descriere a organizației, inclusiv lista cu clienți și scrisori de referință (opțional).
Dosarul de aplicare va fi completat în limba română și expediat la următoarea adresă: r. Ialoveni, s. Răzeni, str. Ștefan cel Mare 49/1B, MD 7728 sau prin email la adresa: ecorazeni@gmail.com cu mențiunea ”Ofertă analiza apei potabile”.
Termenul limită de expediere a ofertelor comerciale este 13 noiembrie 2020. Detalii pot fi obţinute telefonic la numărul 026873325, 079641243, Sergiu Gurău, director executiv
Doar companiile selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu se vor evalua. Concursul de oferte comerciale se desfășoară în conformitate cu prevederile Manualului de proceduri pentru achiziții și a Politicii anticorupție ale Asoсiaţiei Obştești “Eco-Răzeni”.
Organizaţia noastră este recunoscută ca un actor activ în promovarea drepturilor omului în comunităţile din raionul Ialoveni, desfăşurînd în parteneriat cu autorităţile administraţiei publice locale de ambele nivele, instituţiile de învăţămînt, mass-media, structurile de tineret şi ong-urile activităţi de educaţie şi conştientizare a drepturilor omului de către opinia publică (campanii de sensibilizare a publicului larg, publicaţii, seminare, cursuri de instruire, concursuri, activităţi de educaţie neformală, program de granturi mici pentru tineri).
Din aprilie 2010, Eco-Răzeni în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni coordonează programul raional Fondul pentru Tineri Ialoveni (www.fondultinerilor.md). În decembrie 2012, asociaţia a fondat prima întreprindere socială în domeniul alimentaţiei publice din Republica Moldova – Floare de cireş SRL (www.floaredecires.org) în cadrul căreia activează două servicii sociale: instruirea la locul de muncă a persoanelor cu dizabilități și cantina de ajutor social. Începînd cu august 2013, Eco-Răzeni în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei coordonează programul naţional Supraveghere de Vecinătate în Moldova (www.supravegheredevecinatate.md). Organizaţia are opt persoane angajate, dintre care cinci femei şi trei bărbaţi.
Asociaţia are în portofoliu peste 30 de proiecte implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, IM Swedish Development Partner, Ministerul Federal Austriac al Muncii, Afacerilor Sociale, Sănătății și Protecției Consumatorilor, Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, Consiliului raional Ialoveni, ș.a.